Ελληνικα English Δευ - Παρ 09:00-18:00 21 0261 4556
info@isbfinance.gr
Number #1
Ελλάδα
Πρότυπο
ISO 20022
Εμπιστευμένο από
20,000 Πελάτες
Επικοινωνία

Λίγα λόγια για την ιδρύτρια της εταιρείας

Λίγα λόγια για την ιδρύτρια της εταιρείας

Η ιδέα για την ίδρυση της ISBFinance ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης εργασιακής και εκπαιδευτικής εμπειρίας που είχα στον λογιστικό, φοροτεχνικό και ελεγκτικό κλάδο παρέχοντας τις υπηρεσίες μου σε εταιρείες όλων των μορφών αλλά και σε ιδιώτες. Βασικό μας μέλημά είναι η διευκόλυνση διαχείρισης για τις λογιστικές υποθέσεις των πελατών μας και η ελάττωση των ζημιογόνων κινδύνων που απορρέουν από αυτές.

 Η πολυετής εμπειρία μου στον κλάδο, μου αποδεικνύει διαρκώς τη συνεχόμενη εξέλιξη του επαγγέλματος και τη δημιουργία νέων αναγκών, βασισμένες στις συνεχή μεταβαλλόμενες καταστάσεις. Ο κλάδος της λογιστικής και της φορολογικής διαδικασίας απαιτεί να παραμένεις ενεργός στην αγορά εργασίας. Ως επαγγελματίας έχω επιλέξει να διευρύνω τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου με κάθε ευκαιρία προκειμένου να αποκτώ μια νέα αντίληψη του κλάδου, σε κάθε αλλαγή, νομοθετική ή τεχνολογική. Ο κλάδος που υπηρετώ είναι σύνθετος και οι γνώσεις που απαιτούνται να έχουν οι επαγγελματίες πέρα ​​των λογιστικών προτύπων είναι ουσιαστικής σημασίας καθώς επιβάλλεται να υπάρχει εξοικείωση με το θεσμικό πλαίσιο, τα δεδομένα για την αγορά και το διεθνές εμπόριο. Ως ένα βαθμό, οι γνώσεις αυτές μπορούν να καλυφθούν μέσω της μελέτης σε προσωπικό χρόνο και της συμμετοχής σε σεμινάρια του κλάδου.

 Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η εκπαίδευση και η δια βίου μάθηση συνδράμουν στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και την απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων που συστηματοποιούνται. Ως λογιστής φοροτεχνικός φροντίζω να έρχομαι πάντα σε επαφή με τις νέες εξελίξεις στον κλάδο θεωρητικά προκειμένου να μπορώ να εφαρμόσω τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις μου στην πράξη και στο χώρο εργασίας.

Οι συζητήσεις που γίνονται σε μια αίθουσα σεμιναρίου από συναδέλφους εγείρουν το επιστημονικό ενδιαφέρον, λειτουργούν ως έναυσμα για την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και ωθούν όλους εμάς να συμμετέχουμε σε συζητήσεις από τις οποίες αποκομίζουμε περεταίρω γνώση.

Πιστεύω πως ένας άνθρωπος δεν είναι ποτέ αυθεντία σε ένα πεδίο ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια εργάζεται ή με το πόσα σεμινάρια έχει παρακολουθήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που το γραφείο μας δίνει μεγάλη σημασία στη γκάμα των συνεργατών που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να εμπλουτίζει συνεχώς.

Εξάλλου, όταν αναφερόμαστε στη δύναμη της συλλογικότητας, δεν τη χαρακτηρίζουμε απλά ως ένα σύνολο ατόμων που εργάζονται μαζί, αλλά ως την ωριμότητα και το επίπεδο συνεργασίας των μελών μιας ομάδας για την επίτευξη κοινών στόχων και τη δημιουργία κλήματος που βοηθά στην πρόοδο ενός συνόλου. 

«Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».


Με εκτίμηση,

Ιωάννα Μπινιάκου

CEO AND FOUNDERΘέλετε να συνεργαστούμε;

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
#Accounttomakeitcount