Ελληνικα English Δευ - Παρ 09:00-18:00 21 0261 4556
info@isbfinance.gr
Number #1
Ελλάδα
Πρότυπο
ISO 20022
Εμπιστευμένο από
20,000 Πελάτες
Επικοινωνία

Η εταιρεία

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή της ISBFINANCE είναι η αφοσίωση στην υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον πελάτη, συνοδευόμενη με ένα αίσθημα ζεστασιάς, φιλικότητας, προσωπικής υπερηφάνειας και πνεύματος της εταιρείας

 • Η αποστολή μας η οποία καθορίζει το σκοπό μας ως εταιρεία και αποτελεί σημείο αναφοράς, βάσει του οποίου σταθμίζουμε τις πράξεις και τις αποφάσεις μας είναι  
 • Η παροχή ολοκληρωμένων φοροτεχνικών υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας την έγκυρη και ποιοτική λογιστική πληροφόρηση.
 • Η ανάπτυξη του φορολογικού σας πλάνου, σύμφωνο με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες σας.
 • Η πλήρη ενημέρωση σας, ώστε η επιχείρηση σας να αναγνωρίζει τις μοναδικές συνθήκες που υπάρχουν κάθε χρονική στιγμή στην αγορά, έτσι ώστε να βρίσκεστε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.
 • Η απόκτηση πλέον ενός συμβούλου-αρωγό, σε κάθε βήμα σας που να σας δίνει καινοτόμες λύσεις βασισμένες στην εκτεταμένη εμπειρία του καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα από πολλούς κλάδους της αγοράς.

  ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  Ακεραιότητα

  Λαμβάνουμε αποφάσεις σύμφωνα με τις ηθικές αρχές και με σεβασμό στους κανόνες των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, πάντα με πνεύμα εντιμότητας και ακεραιότητας.

  Υπευθυνότητα

  Απέναντι στους πελάτες μας,τους εργαζόμενους ,τους συνεργάτες καιτους προμηθευτές μας, με σεβασμό στις ανάγκες τους καταβάλλοντας καθημερινή προσπάθεια να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους

  Πίστη στον άνθρωπο

  Προάγουμε την ευημερία των εργαζομένων εξασφαλίζοντας ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας σεβόμενη τα δικαιώματα και την προσωπικότητα κάθε ατόμου, παρέχοντας διαρκή εκπαίδευση και ενθαρρύνοντας την πρωτοβουλία, ακόμα τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό.

  ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

  Το όραμα μας διέπει κάθε πτυχή της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, ορίζοντας τις δράσεις προς μια βιώσιμη και ποιοτική ανάπτυξη. 

  Άνθρωποι να αποτελούμε ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει τους ανθρώπους ώστε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό

  Υπηρεσίες που κοινό παρονομαστή έχουν την ποιότητα, η οποία οφείλει να ανταποκρίνεται και να ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του φορολογικού δικαίου και της εργατικής νομοθεσίας. 

  Συνεργάτες και η συνεχή επέκταση αυτών, με τους οποίους και χτίζουμε συνεχώς τα θεμέλια υποστήριξης  για το καλύτερο δίκτυο συνεργασίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, και μαζί να δημιουργούμε σχέσεις με διάρκεια για όλους.

  Τεχνολογική πρόοδος, με την συνεχή επένδυση της εταιρίας σε νέες τεχνολογίες αιχμής. Η συνεχής αυτή τεχνολογική ανέλιξη, θα παρέχει συνεχώς τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να βρισκόμαστε σε θέση αρωγού προς τους πελάτες μας, με απώτερο σκοπό την επιτυχία τους στον τομέα που δραστηριοποιούνται. 

  Θέλετε να συνεργαστούμε;

  Για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
  #Accounttomakeitcount